ben annemin evine gidiyorum

1.

sinirlenen hatun kişinin eşine serzenişi. "git anasını satayım, seni eve alanda kabahat zaten" deyip feci ayar verebilirsiniz. atılan terlikten doğacak zarardan müessesemiz sorumlu değildir tabi.

   asbb   15.11.2006 10:09
   #109204
2.

<bkz: çok konuşan erkeği susturma yolları>

   gobal   11.07.2007 19:42
   #536994
3.

+ ben annemin evine gidiyorum
- gidemessin
+ nedenmiş işte
- cünkü ben içgüveysiyim salak
+ haa dogru

*

   ahakafasiyarildi   11.07.2007 19:44
   #536998
4.

+ ben annemin evine gidiyorum
- siktir git
+ tamam gel yataga sonra gidem
- akıllı kadın

   ahakafasiyarildi   11.07.2007 19:45
   #537000
5.

+ ben anneannemlerin evine gidiyorum
- o neden
+ tencere alcam ya yakmısımda yine
- ulan ben sana tencere parasımı yetistirecem ulan..!!

*

   ahakafasiyarildi   11.07.2007 19:46
   #537003
6.

k:ben annemin evine gidiyorum...
bıktım senden anlıyor musun,bıktım...
bu ne ya yeter artık...
sana gerçekten inanamıyorum,benim aşık olduğum adam bu değildi...
hala karşımda susuyorsun...
hiçbirşey söylemeyecek misin..?
e:hayırlı yolculuk...

   oniks   11.07.2007 20:17
   #537036
7.

kavga sırasında köşeye sıkışmış hatunun yaşam destek ünitesi olarak kullandığı cümle .

   demonix   12.07.2007 21:35
   #539206
8.

-ben annemin evine gidiyorum.
+dur bi taksi çaarayım.

   senaristanbul   01.11.2007 13:08
   #702767
9.

- ben artık dayanamıyorum ve annemin evine gidiyorum cahit!
- üst kat zaten git de gel
- öyle değil cahit! terkediyorum seni anlıyor musun terk ediyorum seni!!!!
- müsaitseler ben de geleyim ananlara
- beni hiçbir zaman anlayamayacaksın değil mi sen cahit?
- digiturk de vardı değil mi onlarda?

   cayvesigara   01.11.2007 13:12
   #702770
10.

- ben annemin evine gidiyorum.
+ gelirken sigara da al.
- dönmemek üzere gidiyorum ben.
+ o zaman sigarayı bırak, öyle gidersin.

   infinitedreams   01.11.2007 13:14
   #702772
11.

-ben annemin evine gidiyorum avni.
-bu kapıdan çıkarsan bir daha giremezsin nebahat.
-akşama ne yemek yapim avni?*

   pandickk   01.11.2007 13:16
   #702773
12.

batılı kadınlarımızın sıkça başvurduğu yöntemi icra etmeden önceki cümlesi. ancak doğulu kadınlarımızın küçük bir kısmı haricinde, canını kurtarabilmesi için çok iyi bir planı yoksa asla başvuramayacağı bir yöntem.

zira;
<bkz: töre ceza kanunu>

   darklord   01.11.2007 13:23
   #702782
13.

erkek söyledi mi abesmis gibi durur, ama öyle olmayabilir de...

-ben annemin evine gidiyorum nurten*
+niye necati?
-sütlaci hicbir zaman annem gibi yapamadin nurten, ondan.
+cehenneme git niyazi..
-necati benim adim nurten, adimi bile bilmiyorsun bak..
+ben degil, kari yanlis yazdi, arkasindan da geyige vuruyo.
-hmm...
+e sen gidiyordun?

   cemkirik limon dilimi   01.11.2007 13:25
   #702785
14.

+ ben annemin evine gidiyorum.
- annenin evi olsa bizde olmazdı..
+ pardon ya gitmiyim ben bi yere..
- yok söz ağızdan bi kez çıkar, sen git biz ananla otururuz. **

   thelifeisnothing   01.11.2007 13:44
   #702810
15.

-ben annemin evine gidiyorum.
-annen kirada necla.
-ne kirası?
-geçen gün o da tutturdu annemin evine gidecem diye biz de kiraya verdik anneni bi eve.
-ne diyosun sen ya?
-ananı diyorum necla kiraladım bi dedeye.
-neeee?
-var mı istediğin bi yer?

*

   pandickk   01.11.2007 13:48 ~ 13:49
   #702816
16.

+ ben annemin evine gidiyorum..
- annenin evindeyiz canım..
+ o halde babama giderim..
- iyi fikir, ananıda al git o zaman.. ***

   thelifeisnothing   01.11.2007 14:29
   #702867
17.

bu surekli geyik konusu yapilan replik aslinda evde gordugu hayati hak etmedigine inanan turk kadinin ekonomik ozgurlugune sahip olmadigi icin, annesinin evi yada baba ocagindan baska gidecek yerinin olmadigini gosterir ki, modern bir toplum icin buyuk bir ayiptir.

gittigi yerde zaten bir posta da babasindan dayak yiyen kadin, annesinin satir arasi bakislarindan, (zamani gelince kizina aktarmak uzere), "kocandir, doverde severde.." kavramini ogrenir. maldir kadin. egemenlik, erkegin elindedir.

daha sonra bu kadinlar, bu ulkenin cocuklarini yetistiriceklerdir, gelecek nesilin kadinlari, ve o kadinlarin hayatlarini tayin eden erkekleri bu kadinlar yetistiricektir.

cember kendi uzerine kapanir.
kapkaranlik bir gelecek bekler bizleri.

<bkz: haydi kizlar okula>

   ithilquessir   01.11.2007 16:09
   #703061
18.

-ben annemin evine gidiyorum..
+anneninn evi nerde?
-eee sey.. ??..,$"£"!$????
+otur otur salak seni..

   rakibalikayvalik   01.11.2007 16:15
   #703069
19.

-ben annemin evine gidiyorum?
+bana ne
-bir daha da geri gelmicem.
+sonuç?
-çok duygusuzsun süleyman.
+bundan sana ne?
-ühühühü.

   black countess   02.11.2007 03:37
   #703922
20.

<bkz: bsg>

   kechi   02.11.2007 03:45
   #703925

12 

 

sayfa

 / 2 

reklamı kapat

yazdır