earth wind and fire

1.

fred white,maurice white,verdine white, philip bailey ve roland bautista nın çekiciliğinde 1969 sonlarında kurulmuş ve halen harika parçalar ve müzikal başarılara imza atmakta olan başarı anıtı funk grubu. halen pek çok film ve diziye soudtrackler yapmakta ve delice konser vermektedirler üstüne üstlük.

   yatay zeka   10.12.2006 12:47
   #137202
2.

diskografi dediğin böyle olur:

1971 - earth wind and fire
1971- need of love
1972 - last days and time
1973 - head to the sky
1973 - open your eyes
1975 - that's the way of the world
1975- gratitude
1976 - spirit
1977 - all'n all
1978- the best of/vol.1
1979- i am
1980- faces
1981- raise
1982 - power light
1983- electric universe
1987- touch the world
1990- heritage
1992- the eternal dance
1993- millenium
1996- avatar
1997- in the name of love
2002- that's the way of the world alive
2002- live in rio
2003- the promise
2004- elevated

   yatay zeka   10.12.2006 12:52
   #137206
3.

september, shining star <bkz: sex and the city soundtrack>, boogie wonderland,kalimba tree,electric kingdom, spread your love gibi parçaları şiddetle tavsiye edilen güzel grup.

   yatay zeka   10.12.2006 12:55
   #137209
 
reklamı kapat

yazdır