estrella

1.

isp. yildiz. kiz ismi olunca dandindan yenmez. yani türkceyken kacicaksin da...ispnayollarda bu isme sahip hatunlar das oluyor alla'ma...

   cemkirik limon dilimi   08.07.2008 14:54
   #968625
2.

star kelimesi ile bir benzerliği var. hımm !

   lll   08.07.2008 14:55
   #968630
3.

ispanyol hatunun tam adı estrella de la aurora morente carbonell dir.volver adlı filmin soundtrackini hazırlamış flamenko sanatçısının yanık sesi insanı büyüleme özelliğine sahip.volver adlı şarkıyı dinlemek mümükün:
http://www.clubcultura.com/...pelicula/fotos27eng.htm)

sanatçının diskografisi ise şöyle:

mi cante y un poema (2001)
calle del aire (2001)
mujeres (2006)
casacueva y escenario (2007)

   sophomore   27.03.2009 13:34
   #1277657
 
reklamı kapat

yazdır