haberin yok oluyorum

1.

asmis bir duman sarkisi
depresyon hallerinde fazla dinlenmesi tavsiye edilmez.
ozellikle hassas bunyelerde agir hasarlara neden olabilecek kapasitededir.
aman dikkat

sozleri su sekildedir.

bakma bana oyle derin
isim olmaz senle benim
hic bu kadar sevilmedin
gozlerinden okuyorum
haberin yok, oluyorum

sorma bana nerelisin
ne icersin ne giyersin
derdim sana derman olsun
ben gonulden okuyorum
haberin yok oluyorum

azdi yine deli gonul
uzerine geliyorum
gecti yine bos bir omur
gozlerinden opuyorum
haberin yok oluyorum
haberin yok oluyorum

sen gelirken ben gidiyorum
dermanim yok ben oluyorum
ayrilirken ben iciyorum
haberin yok ben oluyorum..

   pardon   02.04.2006 05:29
   #1224
2.

kaan tangozenin ne halde oldugunu en iyi anlatan duman sarkisidir

   respinardi   02.04.2006 14:42
   #1233
3.

uzerine tek bir kelime bile yazamadan saatlerce hakkinda yazi yazmak icin bekledigim,sanirim ask ve ayrilik konulu her turlu tez icin guzel bir eklenti olarak kabul edilebilecek zamani asan ve bu dunyadan diger tarafa tasan bir sarki. konserlerinde soylediginde kaan bu sarkiyi eger gozleriniz dolmuyorsa emin olun asik degilsinizdir..

   karanlikta   21.04.2006 22:25
   #4022
4.

<bkz: haberin yok eriyorum>**

   kingston   07.08.2006 01:51
   #21287
5.

yeni yazar olmak için başvurmuş birinin sevinme nidası. kimse onun yazar olabileceğine inanmıyorsa yine de entryleri onaylanmışsa; haberin yok oluyorum! sonunda yazar oluyorum! diye bağırır. *

   ophelia   30.12.2006 18:03
   #161745
6.

ne zaman dinlesem intaharın eşiğine geldiğim şarkıdır... bunalıma girmek isteyenlere bire bir...

   marque   30.12.2006 18:25
   #161759
7.

duyguları depreştiren, insanı yakıp kül eden parça.

   pul koleksiyoncusu   01.02.2007 02:41
   #200988
8.

o lanet öss senesi sms'lere konu olan dert şarkısıdır.

+selam nasıl gidiyoo sesin soluğun çıkmıyo hiiç?
-adaş haberin yok ölüyoruuuuuum.
+belki alışman lazım..

   sicktear   01.02.2007 12:02
   #201165
9.

şarkı çalıp bittikten sonra 20dk. etkisinden kurtulamadığım şarkı.dışardan bakıldığından hiçbir esprisi bulunmaz ama içine girdiğinde bir daha çıkamazsın o ayrı.içe içe dinlerim.

   monthama   17.06.2007 17:05
   #474391
10.

agit.

   diesel   06.07.2007 19:55
   #526105
11.

sondaki haberin yok ölüyorum kısmı bitirir adamı.ölüme terkedilmişlik gibidir.

   bitislerdeyim   09.07.2007 16:36
   #532004
12.

tekrar tekrar dinlenilesi dinledikçe aglayası müthiş duman şarkısı.

   ahakafasiyarildi   09.07.2007 16:38
   #532007
13.

<bkz: sadece koklayacaktım>

   doomsday   09.07.2007 21:08
   #532624
14.

<bkz: intiharlik sarkilar>.

   abdturker   21.07.2007 18:58 ~ 19:00
   #561311
15.

+ pilav ne zaman hazır olur? ben masayı hazırladım.
- daha var.. suyunu çeksin biraz.. daha olmadı..
(pilav seslenmektedir... "haberin yok, oluyorum" )


+ yahu şu pilavın ayarını tutturamadın gitti sen de..

   _cb_   08.04.2008 05:47 ~ 05:47
   #888897
16.

kolay kolay ağıza alınmayacak,hissettirdiği başka bir cümleyle verilemeyecek olan cümle.

   cenin   15.09.2008 21:16
   #1031325
17.

bi şarkı yapsak, milleti soyunmadan siksek diye düşünürken ortaya çıkmış olduğunu düşündüğüm, beyni piç eden duman şarkılarından sadece biri.

   prometheus   15.09.2008 21:19
   #1031328
18.

<bkz: halimiz duman>

   hayalperestim   15.09.2008 21:29
   #1031336
19.

şu suralar tekrar tekrar dinlediğim şarkı."hiç bu kadar sevilmedin gözlerinden okuyorum" şarkı sadece bu cümleden bile ibaret olabilirmiş.

   elinin koru   11.02.2009 12:31
   #1193162
20.

sevgiliye umarsız bir haykırış.

<bkz: azdi yine deli gonul>

   apice a rassi   19.03.2009 00:31
   #1260199

12 

 

sayfa

 / 2 

reklamı kapat

videolar

yazdır