j 1 vizesi

1.

abd’ye work and travel programi ile giden ogrencilere verilen vizedir. suresi 5 aydir buna ilaveten 1 ay daha calismaksizin gezme-gorme amacli abd de konaklama imkani verir.

atac: bu vize ile birlikte, isverenden alinan ds 2019 ve ucakta doldurdugunuz i 94 formlari da yine seyahatiniz boyunca yaninizda bulunmalidir.

   nothingisreal   11.09.2008 20:53 ~ 20:59
   #1027625
2.

bu vizeden bile red alabilmeyi başarabildiğim hede.
#1513244

   6sigmamaster   29.07.2009 21:06
   #1513359
 
reklamı kapat

yazdır