seni seviyorum

1.

iclerden dem vurarak soylenirse gercek anlaminin yuklenebildigi kelime zinciridir. tarafima karsi tarafta yaptigi etkiden cok bunyedeki etkileri tad vermektedir. "severim, soylerim, gerisine karismam ben mutluyum" mantigi, evet!

"ben seni severken senin beni ne kadar sevdigini ya da sevebilececegini hesap etmedim"

   muque   13.05.2006 23:33
   #5665
2.

iki kisi yanyanadir. konusmazlar. disardan bakildiginda iki maldan baska bir seye benzemezler. bir sey soylense cok basit olur, soylenmezse de cok karisik. is bu kaosun ve cekimserligin tahtinda oturan cumle budur.

   my fairy king   13.05.2006 23:39
   #5670
3.

cesitli dillerde
-i love you
-je t'aime
-ich liebe dich
-ti amo
-te amo
-eu te amo

   kain   13.05.2006 23:39
   #5672
4.

dünya üzerindeki en güzel iki kelime

   lovecraft   28.06.2006 15:52
   #10491
5.

yavşama bir söyleyiş tarzıyla söylendiği zaman özelliğini kaybeden yürekten söylendiği zaman dağları deldiren söz dizimi.

   nesnelkuram   28.06.2006 17:05
   #10492
6.

sevgi duyulan kisiye**** soylenmesi ve onlardan duyulmasi cok hos olan soz grubu. dunyayi daha guzel yapabilecek 2 kelime.

   ferro   24.07.2006 00:10
   #17027
7.

duymaktan ve söylemekten vazgeçilmeyecek olan 2 kelime

   brs   24.07.2006 00:46
   #17064
8.

beni sev demektir.

   kaka   24.07.2006 02:06
   #17081
9.

<bkz: seni sevmiyorum>

   duel   24.07.2006 10:05
   #17093
10.

erkeklerin sölemekten cekindigi kızların duymaktan bıkmadıkları kelime...

   ukala   31.07.2006 23:45
   #20287
11.

hakedene söylenilmesi gerekilen cümle.

   anarsistanbul   01.08.2006 00:31
   #20320
12.

<bkz: sevgiliye soylenen pembe yalanlar>

   ferro   01.08.2006 00:32
   #20321
13.

birinci tekil şahsın ikinci tekil şahsa ilan-ı aşk etmesi
çoğul hali= biz sizi seviyoruz
ei valla sevin (:

   tachycardia   01.08.2006 00:34
   #20322
14.

a: seni seviyorum
b: defol git salak * *

   bluewolf   11.08.2006 10:09
   #22247
15.

seviyorum deli gibi seviyorum gözlerinden yol aldım gidiyorum yokluğuna alışmayı düşünemem ölüm olur ayrılığın biliyorum.

   harbi_kiz_cimbomlu   11.08.2006 10:22
   #22249
16.

<bkz: seni seviyorum lafmacun>

   diabolik   11.08.2006 10:26
   #22252
17.

normal zamanlarda erkeklerin söylemekten çekindiği kriz döneminde arayı düzeltmek için eşşek anırırcasına söyledikleri kelime

   forlife   11.08.2006 16:23
   #22339
18.

aslında ağızdan çıkamayacak 2 kelimedir... çokça kullanılır ama çoğu yalandır. gerçek olanda hikaye şöyledir:

içinde vardır adamın söyleyecektir. ama kızın diyecekleri ona hep sanki ret cevabı olacak gibi gelir. söyleyemeez söyleyemeeez. en sonunda patlar:

"sus be artık bir şey söyliyeceğim" (2 sn geçer nefes tutulur)

"seni seviyorum" (içinde bir rahatlama)

(fısıldayarak) "oh be!"

   ugug   11.08.2006 17:16
   #22349
19.

bütün dillerdeki anlamı için ;

almanca - ich liebe dich
arapça - ana ba-heb-bak
arnavutça - te dashuroj
birmanca - chit pa de
bosnakca - volim te
bulgarca - jbichim te
cavaca - kulo tresno
çekce - miluju te
danimarkaca - jeg elsker dig
endonezyaca - saya cinta kamu
estonyaca - mina armastan sind
farsca - men tora dust darem
filipince - iniibig kita
fince - mina rakastan sinua
fransizca - je t'aime
galce - rwy'n dy garu di
grönlandca - asavakit
hawaiice - aloha i'a au oe
hirvatça - volim te
hintçe - mai tumhe pyar karta hoon
hollandaca - ik hou van jou
ibranice - ani ohev otach
ingilizce - i love you
iranca - mahn doostaht doh-rahm
irlandaca - taim i'ngra leat
ispanyolca - te amo
isveççe - jag alskardig
italyanca - ti amo
izlandaca - eg elska thig
japonca - ore wa omae ga suki da
kamboçça - bon sro lanh oon
katalanca - t'estim molt
korece - tangshin-i cho-a-yo
korsikaca - ti tengu cara
kürtçe - ez te hezdikhem
laoca - khoi huk chau
latince - vos amo
lazca - ma si maoropen
letonca - es milu tevi
litvanyaca - tave myliu
lübnanca - bahibak
macarca - szeretlek
makedonca - sakam te
malayca - saya sayangkan mu
malezce - saya cinta kamu
mayaca - canda munani
norveççe - jeg elsker deg
pakistanca - mujhe tumse muhabbat hai
persce - tora dost daram
polonyaca - ja cie kocham
portekizce - amo-te
romence - te ador
rusca - ya vas liubliu
sirpça - volim te
slovakca - lubim ta
slovence - ljubim te
srilankaca - mama oyata arderyi
suriyece - bhebbek
tahitice - ua here vau ia oe
taylandca - phom rak khun
tunusca - ha eh bak
ukraynaca - ja tebe kokhaju
vietnamca - toi yeu em
yugoslavca - ya te volim
yunanca - s'ayapo
zuluca - mena tanda wena

edit: ikidir eksileniyor birileri herhalde sevgilisinden ayrıldı bu sözü duymak istemiyor, canı sağolsun mutlu olucaksa bassın eksiyi bassın eksiyi...

   zibidigibi   13.08.2006 18:00 ~ 25.12.2006 14:21
   #22640
20.

söylenilmesi kadar duyulmasının da güzel olduğu cümle.

   exnihilo   21.08.2006 05:02 ~ 24.06.2009 05:50
   #24735

123456  

 

sayfa

 / 14 

reklamı kapat

yazdır